Over ons

Start People en Kaemingk werken al ruim 20 jaar samen. Ook dit jaar zal Start People weer alle uitzendkrachten leveren voor Kaemingk op de goederenaankomst.

Wat doet Kaemingk?

Kaemingk bestaat al sinds 1938 en is uitgegroeid tot een grote handelsonderneming. Het is een dynamisch bedrijf met ongeveer 400 werknemers die zich elke dag weer volledig inzetten om speciaal voor de klanten een breed scala aan producten samen te stellen.

De collectie bestaat uit meer dan 12.000 artikelen en zijn tentoongesteld in de showroom in Aalten. Elk jaar wordt de collectie weer aangepast aan de trends van dat moment, zo stelt Kaemingk ieder jaar weer een nieuwe collectie samen, zowel voor kerst als voor het voorjaar.

De containers die voor het grootste gedeelte helemaal uit China komen worden handmatig gelost op de afdeling goederenaankomst. Dit is ook de afdeling waar jij als vakantiewerker aan de slag gaat. Als de artikelen door jou gelost zijn worden ze opgeslagen in een van de vele magazijnen die Kaemingk heeft. De producten worden via het interne transport naar het orderpick magazijn gereden.

Als de artikelen in één van de orderpick-magazijnen op locatie zijn gezet, stelt de orderpicker de order van de klant samen. Daarna wordt de order klaargemaakt voor verzending (expeditie) om uiteindelijk volledig en op tijd bij de klant te arriveren.

P4140006.jpg
003.jpg
P4140008.jpg
P4150020.jpg
Afbeelding 232.jpg
Maak gebruik van onze RSS feed om direct op de hoogte te worden gesteld als er nieuwe vacatures zijn
powered by